Mobiele laders

Wanneer er geen openbaar oplaadpunt beschikbaar is, biedt de mobiele thuislader jou de ideale oplossing. Of je nu thuis op de oprit parkeert of vaak onderweg bent en wel een stopcontact, maar geen laadpaal tot je beschikking hebt, deze lader is dan de perfecte uitkomst.

FAQs

Bekijk de antwoorden op deze veelgestelde vragen. Als je er niet uit komt mag je altijd gratis een adviesgesprek aanvragen!

Kun je een elektrische auto opladen aan een gewoon stopcontact?

Ja, je kunt een elektrische auto opladen aan een gewoon stopcontact, maar het gaat veel langzamer dan via een laadstation. Het wordt aanbevolen om een speciaal daarvoor ontworpen mobiele lader te gebruiken voor veilig en efficiënt opladen.

Hoe verschilt een mobiele lader van een laadkabel?

Een mobiele lader heeft een ingebouwde stroomomzetter en kan rechtstreeks op een standaard stopcontact worden aangesloten, terwijl een laadkabel alleen dient om je voertuig te verbinden met een laadstation of laadpunt.

Wat is het verschil tussen type 1 en type 2?

Type 1 is een enkelfasige laadstekker, voornamelijk gebruikt in oudere en Noord-Amerikaanse voertuigen. Type 2 is een driefasige laadstekker, die de standaard is in Europa en compatibel is met snellere laadmogelijkheden.

Hoe lang duurt het om een elektrische auto volledig op te laden?

De laadtijd varieert afhankelijk van het type lader en de capaciteit van de batterij. Bij een gewoon stopcontact kan het opladen 8 tot 12 uur duren.

Is het veilig om mijn auto 's nachts op te laden?

Ja, het is veilig om je auto 's nachts op te laden, mits je een goedgekeurde laadoplossing gebruikt. Moderne laadstations en mobiele laders hebben ingebouwde veiligheidsmechanismen.

Heb je hulp nodig met je keuze?

De mobiele laders, laadstations en laadkabels zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en bieden betrouwbare prestaties voor een naadloze laadervaring.